Dnevnica i za miting

VIDEO K9: Advokat Branko Pavlović je izjavio da je Državna revizorska institucija prošle godine otkrila milijardu i osam stotina miliona evra nezakonitog raspolaganja državnim novcem.

0
126

Savez za Srbiju zatražio je smenu i utvrđivanje krivične odgovornosti menadžmenta fabrike “Prvi partizan” iz Užica zbog odluke da isplati jednu prosečnu platu radnicima koji su išli u Beograd na završni miting predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Advokata Branka Pavlovića smo pitali da li je u pitanju još jedan dokaz zloupotreba koje se u ovom trenutku teško mogu obuzdati.

Odlukom Izvršnog odbora „Prvog partizana“ zaposlenima u toj fabrici koji su išli na miting „Budućnost Srbije“ je odobrena isplata jednodnevne naknade zarade čiju osnovicu čini prosečna zarada u prethodnih godinu dana, saglasno Zakonu o radu, a ne po jedna prosečna zarada kao što je objavljeno u medijima.

Prema pisanju medija, na miting „Budućnost Srbije“, iz „Prvog partizana“ je organizovano, sa tri autobusa, otputovalo sto četrdeset radnika. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.