DJB: Bojkot, izbor za izbore

VIDEO K9: Članica predsedništva Pokreta Dosta je bilo Branka Stamenković izjavila je da ukoliko prava opozicija bude sprovela bojkot izbora, tada će u zemlji postojati i nelegitimni parlament.

102

Pokret Dosta je bilo je svojevremeno ocenio da su “razgovori EU, vlasti i lažne opozicije nastavak urušavanja suvereniteta Srbije”.

Prema oceni Pokreta, činjenica da EU parlamentarci praktično privode političke subjekte na razgovore u najvišem organu vlasti u zemlji, što predstavlja urušavanje suvereniteta Srbije i svedoči o podaničkom mentalitetu vlasti i poželjne opozicije.

Članicu Predsedništva Pokreta Dosta je bilo Branku Stamenković smo pitali kako Pokret ocenjuje dosadašnje razgovore vlasti i opozicije oko izbornih uslova.

Nаjbolji nаčin dа vlаst i EU izbegnu bojkot republičkih izborа je, kako je saopštio Pokret, dа se obezbede pošteni uslovi zа izbore: fer pristup medijimа, sređivаnje birаčkog spiskа, obezbeđivаnje kаmerа koje će snimаti birаčke kutije i brojаnje glаsovа kao i uvid u kompletаn birаčki mаterijаl nаkon izborа. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.