DJB: Bojkot, izbor za izbore

VIDEO K9: Članica predsedništva Pokreta Dosta je bilo Branka Stamenković izjavila je da ukoliko prava opozicija bude sprovela bojkot izbora, tada će u zemlji postojati i nelegitimni parlament.

104

Pokret Dosta je bilo je svojevremeno ocenio da su “razgovori EU, vlasti i lažne opozicije nastavak urušavanja suvereniteta Srbije”.

Prema oceni Pokreta, činjenica da EU parlamentarci praktično privode političke subjekte na razgovore u najvišem organu vlasti u zemlji, što predstavlja urušavanje suvereniteta Srbije i svedoči o podaničkom mentalitetu vlasti i poželjne opozicije.

Članicu Predsedništva Pokreta Dosta je bilo Branku Stamenković smo pitali kako Pokret ocenjuje dosadašnje razgovore vlasti i opozicije oko izbornih uslova.

Nаjbolji nаčin dа vlаst i EU izbegnu bojkot republičkih izborа je, kako je saopštio Pokret, dа se obezbede pošteni uslovi zа izbore: fer pristup medijimа, sređivаnje birаčkog spiskа, obezbeđivаnje kаmerа koje će snimаti birаčke kutije i brojаnje glаsovа kao i uvid u kompletаn birаčki mаterijаl nаkon izborа. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.