Dizajnirana parkirališta za bicikle

VIDEO K9: Pažnju biciklistima, i ne samo njima, u Novom Sadu odnedavno privlače parkirališta za dvotočkaše neobičnog dizajna za koje je zaslužan novosadski umetnik i ljubitelj biciklizama, Zoran Tegeltija.

0
40

Ovi bajk rekovi su postavljeni kod Kulturne stanice „Svilara“ u Đorđa Rajkovića 6b, ispred Arhiva grada Novog Sada u Filipa Višnjića 2a, na Sunčanom keju i kod Kulturne stanice „Bukovac“ u Karađorđevoj 76.

Osim biciklističkih skulptura za dvotočkaše, društveno odgovorna kompanija obogatila je dva svoja objekta sa biciklističkim servisima za „ prvu pomoć“ na putu, koji se nalaze na Sunčevom keju i na Bulevaru olobođenja 27.

U cilju unapređenja položaja biciklista u Novom Sadu, kojih trenutno ima više od 40.000, ova neobična parkirališta za bicikle su samo jedna od inicijativa aktivne zajednice.

Novosadska biciklistička inicijativa u saradnji sa jednom društveno odgovornom kompanijom pripremila je serijal korisnih video upustava za mlade bicikliste o bezbednosti u saobraćaju, pravilnoj vožnji kao i o održavanju bicikla. Slične savete sugrađani mogu pronaći i u jedinstvenom Biciklističkom vodiču kroz Novi Sad.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.