Divlje deponije pod snegom

VIDEO K9: Ekipa Kanala 9 jutros je obišla divlju deponiju u ulici Branislava Borote na koju se godinama unazad žale sugrađani u ovom delu grada. Radnici Čistoće, koji su dobili nalog da uklone smeće, sa radovima su, kako kažu počeli pre sedam dana.

256

Sa uklanjanjem predmetnih deponija Čistoća je, kako su saopštili, započela pre nedelju dana, u ponedeljak 10. decembra, mada mnogi građani to nisu ni primetili, sudeći po gomili otpada koji se još uvek nalazi u u ovoj ulici koji je u međuvremenu zatrpan snegom.

Podsetimo, sugrađani koji žive u Ulici Branislava Borote godinama su se, uglavnom bez uspeha, žalili nadležnim gradskim upravama i službama zbog divljeg naselja i deponije smeća koja je naročito neprijatna u letnjim mesecima.

Poslednja žalba upućena je Komisiji za predstavke Skupštine grada prošlog meseca, koja je istu prosledila komunalnoj inspekciji i Čistoći.

Ima međutim i sugrađana iz ove ulice koji smatraju da ima napretka u rešavanju ovog problema.

O slučaju ove divlje deponije, koja na žalost nije i jedina u našem gradu, izveštavali smo pre manje od deset dana.

Da li je u međuvremenu efikasno uklonjena i koliko je otpada ostalo znaćemo kada da se otopi sneg koji trenutno krije smeće od očiju prolaznika.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.