Dezinfekcija prigradskih naselja

VIDEO K9: "Ciklonizacija" je pre tri dana počela sa svakodnevnom dezinfekcijom vozila novosadske Hitne pomoći, kao i otvorenih prostora u prigradskim naseljima.

21

“Ciklonizacija” je krajem prošle nedelje počela sa dezinfekcijom blokova oko zdravstvenih ustanova, bulevara, šireg centra grada, kao i najprometnijih ulica i okoline zdravstvenih objekata u svim prigradskim naseljima na Bačkoj i na sremskoj strani, te vozila novosadske Hitne pomoći.

Dezinfekcija je proces koji se mora ponavljati što češće kako bi se dobio njen puni efekat, istakao je Aćimović. Na teritoriji grada ima oko 5.000 ulaza u stambene zgrade i trenutno je u toku treći krug njihove dezinfekcije.

Ovo preduzeće je, kako je naveo, pratilo situaciju u Evropi i svetu i pre proglašenja vanrednog stanja u Srbiji i na vreme pripremilo dovoljne količine dezinfekcionih sredstava i zaštitne opreme.

“Ciklonizacija” od početka vanrednog stanja sprovodi sve mere dezinfekcije i prevencije zdravlja sugrađana koje koordinira gradski Krizni štab.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.