Dezinfekcija i dezinsekcija Novog Sada

VIDEO K9: Uporedo sa dezinfekcijom prostora tokom epidemije korona virusa, radnici Ciklonizacije angažovani su i na suzbijanju komaraca, a poslednjih dana i krpelja sa javnih površina u Novom Sadu.

0
13

Dezinfekcija javnih prostora i vozila koju obavljaju radnici Ciklonizacije nastavljena je pojačanim intenzitetom i po prestanku vanrednog stanja i trajaće, kako kažu u ovom preduzeću, sve dok bude trajala epidemija korona virusa u našoj zemlji.

Komunalni sistem Novog Sada veoma dobro je reagovao na pretnju Kovid 19 koji je doprineo da broj zaraženih u našem gradu bude manji nego u mnogim drugim sredinama, ocenio je Aćimović koji je istakao požrtvovanost zaposlenih u svom i gradskim preduzećima koji su bili angažovani u prvim redovima.

Pored radova na dezinfekciji tokom epidemije korona virusa, Cuklonizacija je sredinom aprila započela aktivnosti na suzbijanju komaraca, a proteklog vikenda izvela je i treći krug tretmana.

On je podsetio da je početkom maja završen prvi krug monitoringa i tretmana protiv krpelja javnih površina na gradskom, prigradskom i seoskim područjima. Drugi krug započeo je prošle srede, nakon čega su počeli tretmani prostora na kojima su ovi nametnici uočeni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.