Devet prijava za “Krov 2017”

VIDEO K9: Devet prijava pristiglo je na Javni poziv za dodelu pomoći za stambeno zbrinjavanje, u okviru humanitarne akcije „KROV 2017“. Akcija je namenjena stambenom zbrinjavanju interno raselјenim licima sa Kosova i Metohije koji su prijavljeni na teritoriji Grada Novog Sada.

0
371

Komisija za izbor korisnika Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu zaprimila je devet prijava na Javni poziv za dodelu pomoći za stambeno zbrinjavanje koju Novi Sad sprovodi u saradnji sa Komesarijatom za izbeglice i migracije Republike Srbije.

Pomoć u okviru humanitarne akcije „KROV 2017“ se odobrava u maksimalnom iznosu do 1.118.336,00 dinara, po porodičnom domaćinstvu korisnika.

Sredstva su namenjena za kupovinu dve seoske kuće sa okućnicom interno raselјenim licima sa Kosova i Metohije, koja imaju prijavlјeno boravište, odnosno prebivalište na teritoriji Grada Novog Sada.

Komisija vrši proveru podataka po službenoj dužnosti, a nakon kompletiranja celokupne dokumentacije, biće utvrđena Rang lista reda prvenstva, u skladu sa propisanim kriterijumima i donešena odluka o dodeli dve seoske kuće sa okućnicom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.