Đerić ponovo upravnik SNP-a

VIDEO K9: Upravnik Srpskog narodnog pozorišta Aleksandar Stankov smenjen je sa te funkcije nakon samo godinu dana mandata, a na tu funkciju ponovo je vraćen prof. dr Zoran Đerić.

0
23

Pokrajinska vlada razrešila je danas dužnosti upravnika Srpskog narodnog pozorišta Aleksandra Stankova i na njegovo mesto, na period do godinu dana, imenovla prof. dr Zorana Đerića koji je tu funkciju obavljao do pre godinu dana, kada je Stankov postavljen za upravnika na period od 4 godine.

Na današnjoj sednici Pokrajinska vlada donela je i rešenje o usmeravanju 11 miliona dinara Opštoj bolnici Kikinda, čija je rekonstrukcija u završnoj fazi, za nabavku nameštaja i opreme za ambulante, čekaonice, lekarske i sestrinske sobe. Doneto je, takođe, rešenje da Pokrajinskom zavodu za zaštitu spomenika kulture bude usmereno 16 miliona dinara za završne radove na ikonostasu Crkve Presvete Bogorodice u Sremskoj Kamenici, dok je za realizaciju druge faze kompletne rekonstrukcije i konzervacije enterijera i unutrašnjosti u Crkvi Svetog Jurja u Petrovaradinu izdvojeno 7,9 miliona dinara. Za rekonstrukciju pešačke staze na istočnoj obali jezera Palić opredeljeno je 11 miliona dinara, a sredstva su usmerena preduzeću „Park Palić“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.