Deratizacija u centru i na keju

VIDEO K9: U Novom Sadu je u toku deratizacija, a tretiranje glodara ovih dana Ciklonizacija vrši u centru grada i na keju gde ih je bilo najviše.

0
46

U našem gradu je u toku je sistematska akcija zaštite zdravlja građana od glodara koja obuhvata kompletnu teritoriju Novog Sada, domaćinstva, individualna, zajedničke prostorije u stambenim zgradama, kao i fekalnu kanalizaciju, kažu u Ciklonizaciji.

Povećana populacija glodara bila je očekivana, kaže Dario Aćimović PR “Ciklonizacije”, s obzirom na nizak vodostaj Dunava tokom prošle godine što je pacovima omogućilo pristup donjem platou keja pa je njihovo tretiranje obavljeno kako ne bi došlo do njihove migracije prema Dunavskom parku i centru grada prilikom porasta vodostaja.

Ova akcija trebala bi da bude završena do četvrtka, kaže Aćimović, a radi dodatne predostrožnosti iz Ciklonizacije apeluju na vlasnike kućnih ljubimaca drže podalje od mesta na kojima se izvode tretmani.

Aćomović dodaje da se u Ciklonizaciji trenutno pripremaju za njihove naredne aktivnosti vezane za tretiranje krpelja i komaraca koji će uslediti na proleće.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.