Deo grada sutra bez grejanja i tople vode

VIDEO K9: Iz Novosadske toplane stiže obaveštenje o prekidu grejanja i isporuke tople vode sutra u delu grada koji pokrivaju toplane Sever i Zapad, kao i o početku radova na Bulevaru kralja Petra prvog koji će trajati do 14. aprila.

0
13

Zbog prekida u isporuci prirodnog gasa od JP „Srbijagas“, za potrošače koji se snabdevaju prirodnim gasom u delu Novog Sada, a usled oštećenja gasovoda srednjeg pritiska na gradskoj mreži, sutra će, u utorak, 28. marta, od 11 sati doći do prekida u isporuci toplotne energije za grejanje na toplotnom području Toplane „Sever“, kao i za grejanje i pripremu tople potrošne vode na toplotnom području Toplane „Zapad“.

Normalizacija se očekuje u toku noći između 28. i 29. marta, saopšteno je iz Novosadske toplane.
Ovo preduzeće danas je počelo i radove radove na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat na Bulevaru kralja Petra I 52 zbog kojih je određena privremena izmena režima saobraćaja u zoni radova, gde se u Ulici Pariske komune, u zoni raskrsnice sa  Bulevarom kralja Petra I, saobraćaj odvija uz naizmenično propuštanje vozila. Ovi radovi, poručuju iz Toplane, neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone, a planirani rok za njihov završetak je 14. april.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.