Deložacija u Ulici Radoja Domanovića

VIDEO K9: Nakon višedecenijskog spora i nekoliko bezuspešnih pokušaja, danas je izvršena deložacija porodice Radovanović iz kuće u Ulici Radoja Domanovića 62. Iseljenje je proteklo bez incidenata.

0
99

Deo Ulice Radoja Domanovića policija je danas držala zatvorenim dva sata zbog iseljenja porodice Radovanović sa poseda Nedeljka Trifkovića do kojeg je došao nakon tridesetdvogodišnjeg sudskog spora s komšijama.

Izvršni dužnici, kako je rekao Boško Živić, advokat porodice Trifković, bili su korektni i jedan sat pre dolaska poverioca sami su se iselili. Trifkovići su zadovoljni konačnim i kako kažu, pravednim ishodom ove višedecenijske sage, ali ne i odnosom policije javnosti, pre svega Združene akcije Krov nad glavom, prilikom prošlog pokušaja izvršenja.

Policija je danas, inače zatvorila ulicu dok je trajao postupak iseljenja ne dozvoljavanjući nikome prilazak. Poverilac Nedeljko Trifković, podsetio je da se ovaj spor vodi već duže od 30 godina.

Izvršenje je sprovedeno na osnovu pravosnažne sudske odluke i nekretnina je predata u posed, a zapisnik o iseljenju potpisale su bez primedbe obe stranke, rekao je javni izvršitelj Dragan Dragović Pećanac.

Ovo je, inače, prvi slučaj iseljenja nakon vanrednog stanja, a posle neuspelog pokušaja pre oko mesec dana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.