Dejvid Geta komponuje himnu Euro 2016.

U trenutku kada je počela prodaja karata za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2016, UEFA je otkrila da će himnu turnira komponovati svetski poznati di-džej Dejvid Geta.

3313

Petnaesto Evropsko prvenstvo u fudbalu, najznačajniji turnir u ovom sportu na starom kontinentu, održaće se u Francuskoj od 10. juna do 10. jula 2016. uz učešće 24 ekipe.

[quote_box_center]“Zvaničnu muziku će komponovati Dejvid Geta. On će biti zvanični kompozitor i muzički ambasador turnira”, rekao je predsednik UEFA Mišel Platini u Parizu.[/quote_box_center]

Francuski di-džej i muzički producent je u poslednje vreme radio sa nekim od najpoznatijih svetskih izvođača poput Madone, Rijane i Niki Minaž.

Njegov izbor, međutim, nije naišao na opšte odobravanje. Mnogi strahuju da će im ta “himna”, koja će se neminovno besomučno vrteti na svim medijima, “upropastiti leto 2016.”

[quote_box_center]“Tražiti od Gete da komponuje muziku za Euro, to je kao da od rijaliti starlete tražite da vodi kulturnu emisiju”, ogorčeno je komentarisao jedan korisnik Tvitera.[/quote_box_center]

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.