Deda Mraz velikog srca za decu ulice

VIDEO K9: Decu ulice krajem ovog meseca obradovaće paketići koje za njih ovih dana prikupljaju u Američkom kutku, a za ove mališane će biti priređena i novogodišnja predstava.

410

 Kroz akciju “Deda Mraz velikog srca” Američki kutak u saradnji sa Ekumenskom humanitarnom organizacijom prirediće novogodišnju predstavu za decu uključenu u njihov program “Terenski rad sa decom uključenom u život i rad na ulici”.

“Kao i svake godine potrudili smo se da obezbedimo novogodišnju predstavu, a ovim putem molimo građane dobre volje da nam se priključe u akciji, kako bi deca pored te predstave dobila i ono što najviše očekuju za Novu godinu, a to su, naravno, paketići”, rekla je Milica Komar, iz Američkog kutka.

Sugrađani koji žele da se pridruže ovoj akciji, treba da donesu priloge u vidu slatkiša i školskog pribora za pripremu paketića.

“Mogu da donesu ovde kod nas, u Petra Drapšina broj 3, svakog radnog dana od 9 sati ujutru do 8 uveče. Akcija je pokrenuta 8. decembra i trajaće do 22. decembra, tako da još jednom pozivam sve ljude dobre volje. Nečije malo, za nekoga je, ustvari, mnogo, tako da, čekamo vas”, navodi Komar. 

Predstava i dodela novogodišnjih paketića za štićenike Ekumenske humanitarne organizacije biće upriličena u ponedeljak, 25. decembra u prostorijama Američkog kutka u Novom Sadu.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.