“Dečje radosti” razbile šoferšajbnu autobusa na liniji 32

Sneg koji pada skoro ceo dan, usporio je saobraćaj i uzrokovao brojne probleme vozačima, a autobusu na liniji 32, koji je za Temerin krenuo u 19,35 iz Novog Sada, doneo je i napuklu šoferšajbnu kada su ga deca iz Velikog Rita zasula grudvama.

409

Naime, oko desetoro dece gađalo je grudvama autobus JGSP-a, a verovatno i druga vozila, na Temerinskom putu preko puta restorana Sunce.

32- ka je ostala napuklog stakla koje se, srećom, nije sasulo, inače bi putnici u prepunom autobusu, koji su zbog lošeg vremena ionako predugo čekali na njegov dolazak, ostali na Temerinskom putu do sledećeg.

Vozač Predrag Georgijević, koji u JGSP-u radi skoro 14 godina, sumnja da je u grudvama bilo i kamenja.

“Ovakve situacije, na žalost, nisu retkost. Svake zime grudvama zasipaju autobuse, često se polomi nešto, uništava imovina”, rekao je Georgijević.

Policiju nije zvao, jer dok bi oni došli, kako kaže, deca bi se razbežala po Velikom Ritu, a putnici čekali ko zna koliko dugo.

Svako ko je doživeo bilo kakav udar u vozilo dok je za volanom, pogotovo u zimskim uslovima, zna koliko mogu biti opasni ovakvi incidenti. Na to bi trebalo upozoriti i decu koja na ovakav način uživaju u “zimskim čarima”.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.