Dečja pijaca u Zrenjaninu

VIDEO K9: U Zrenjaninu je, uz podršku lokalne samouprave, a u organizaciji Ženskog biznis kluba, održana druga Dečija pijaca koja je okupila oko 100 dece.

177

U cilju promovisanja preduzetničkog duha kod naših najmlađih sugrađana, a sve kroz druženje i zabavu, u subotu, 8. juna, na platou kod hotela „Vojvodina“ održana je druga po redu Dečija pijaca koja je okupila stotinak dece.

Organizator ovog događaja je Ženski biznis klub odnosno Sekcija za žensko preduzetništvo pri Uniji poslodavaca Zrenjanina uz podršku grada Zrenjanina.

Najmlađi zrenjaninci su na ovoj manifestaciji, po simboličnim cenama, prodavali igračke, garderobu, knjige, a prilikom registracije za učešće bili su u obavezi da doniraju najmanje jedan proizvod za zajedničku tezgu. Donirana roba predata je Crvenom krstu Zrenjanin čiji volonteri će je podeliti deci korisnika programa „Narodna kuhinja“

Organizatori su još istakli da ih raduje činjenica da je ovogodišnja manfestacija Dečija pijaca okupila veći broj dece nego prošle godine, a iskoristili su i priliku da najave treću Dečiju pijacu koja će biti organizovana septembra meseca u okviru „ZRBiz Net“-a i da pozovu i druge da im se priključe u ovoj zabavnoj, ali pre svega edukativnoj i humanitarnoj akciji Ženskog biznis kluba. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.