Dečja nedelja u Zrenjaninu

VIDEO K9: U Gradskoj narodnoj biblioteci “Žarko Zrenjanin” u Zrenjaninu, u petak je okviru Dečje nedelje, održano finale kviza “Šta znaš o bajkama”.

114

Kao i godinama unazad, tokom Dečije nedelje GNB “Žarko Zrenjanin” i Predškolska ustanova Zrenjanin u biblioteci organizuju kviz za predškolce “Šta znaš o bajkama”. Ove godine u kvizu se nadmetalo 15 vrtića, a u finalu su se takmičili predškolci “Biberčeta” i “Poletarca”.

Zaposleni u gradskoj biblioteci su bili i odlični organizatori i odlični domaćini, a kako ističu najznačajnije je to što su decu uveli u svet knjiga i čitanja i što će im kroz besplatne članske karte omogućiti da u tom svetu i ostanu.

Saradnja gradske biblioteke i Predškolske ustanove, na obostrano zadovoljstvo, traje već godinama, a kviz tokom Dečije nedelje je samo jedan deo te saradnje.

Kvizom u gradskoj biblioteci završena je još jedna Dečija nedelja, koja je kao i svake godine u okviru Predškolske ustanove obeležena brojnim aktivnostima.

Prvo mesto na ovogodišnjem kvizu “Šta znaš o bajkama” osvojio je vrtić “Poletarac”, drugo “Biberče” dok je treće mesto pripalo vrtiću “Leptirić”
tonski. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.