Dečja nedelja u Zrenjaninu

VIDEO K9: U Gradskoj narodnoj biblioteci “Žarko Zrenjanin” u Zrenjaninu, u petak je okviru Dečje nedelje, održano finale kviza “Šta znaš o bajkama”.

105

Kao i godinama unazad, tokom Dečije nedelje GNB “Žarko Zrenjanin” i Predškolska ustanova Zrenjanin u biblioteci organizuju kviz za predškolce “Šta znaš o bajkama”. Ove godine u kvizu se nadmetalo 15 vrtića, a u finalu su se takmičili predškolci “Biberčeta” i “Poletarca”.

Zaposleni u gradskoj biblioteci su bili i odlični organizatori i odlični domaćini, a kako ističu najznačajnije je to što su decu uveli u svet knjiga i čitanja i što će im kroz besplatne članske karte omogućiti da u tom svetu i ostanu.

Saradnja gradske biblioteke i Predškolske ustanove, na obostrano zadovoljstvo, traje već godinama, a kviz tokom Dečije nedelje je samo jedan deo te saradnje.

Kvizom u gradskoj biblioteci završena je još jedna Dečija nedelja, koja je kao i svake godine u okviru Predškolske ustanove obeležena brojnim aktivnostima.

Prvo mesto na ovogodišnjem kvizu “Šta znaš o bajkama” osvojio je vrtić “Poletarac”, drugo “Biberče” dok je treće mesto pripalo vrtiću “Leptirić”
tonski. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.