“Dečija nedelja” od ponedeljka u Novom Sadu

VIDEO K9: "Veliko srce dece Srbije" slogan je pod kojim će ove godine Dečija nedelja biti obeležena u našem gradu.

0
21

Dečija nedelja u Novom Sadu očekuje nas ponedeljka pod sloganom „Veliko srce dece Srbije“ najavljeno je danas u Gradskoj kući. U okviru ovogodišnje manifestacije će biti održano više od 60 tematski različitih besplatnih programa, namenjenih deci različitog uzrasta, rekla je članica Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Danijela Kostić.

Najmlađe sugrađane od 2. do 8. oktobra očekuju predstave, koncerti, radionice likovne kolonije, sportski, kulturni sadržaji i druge aktivnosti, a satnica sadržaja dostupna je na zvaničnom sajtu grada.

Tradicija obeležavanja „Dečije nedelje“, duga više decenija, organizuje se svake godine u prvoj punoj nedelji meseca oktobra, radi podsticanja i organizovanja raznovrsnih kulturno-obrazovnih, rekreativnih i drugih manifestacija posvećenih deci i preduzimanja drugih mera za unapređivanje razvoja društvene brige o deci i porodici.

Grad Novi Sad ovaj program sprovodi posredstvom Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu, a program manifestacije realizuje Udruženje „Život kao inspiracija“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.