Dečak ubijen u tuči sa vršnjakom u Niškoj Banji

Trinaestogodišnji dečak ubijen je u tuči sa vršnjakom oko 11 časova u Niškoj Banji, prenose Južne vesti.

0
24

Nakon sukoba 13-godišnjaka u Niškoj Banji intervenisala je Hitna pomoć, a kako kažu lekari jedno dete je nažalost preminulo, a drugo je prevezeno u Urgentni centar gde je ustanovljeno da nema povrede, prenose Južne vesti.

Iz policije su potvrdili da im je prijavljeno da je jedan dečak stradao i da je istraga i dalje u toku, a iz Tužilaštva da je telo dečaka pronađeno u kući.

Hitnoj pomoći je prijavljeno da su se potukli dečaci u Niškoj Banji i kako navodi dežurna doktorka jedno od njih je preminulo.

Tuča je bila između dva deteta, od kojih je jedno nažalost preminulo, drugo dete je ekipa odvezla do Urgentnog centra, po 13 godina imaju, dečaci su u pitanju. Prvo je otišla jedna ekipa i još uvek je tamo, pa su tražili još jednu koja je odvezla drugog dečaka do Urgentnog. Mi smo dobili prijavu da je bila tuča između njih, nažalost jedno dete je preminulo i u šoku smo svi – navode iz Hitne pomoći.

Kako navode iz UKC-a, drugi dečak nema povrede.

Iz Višeg javnog tužilaštva su naknadno dostavili informacije o nesreći – da je telo jednog dečaka pronađeno u kući, kao i da još prikupljaju dokaze o svim okolnostima.

Više javno tužilaštvo u Nišu obavešteno je da je u kući u Niškoj Banji dana 05.10.2023. godine oko 11,00 časova pronađeno beživotno telo A.S. (2010). Javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Nišu obavio je uviđaj na licu mesta. U toku je preduzimanje svih radnji na prikupljanju dokaza radi rasvetljavanja okolnosti pod kojima se događaj odigrao – navode iz Tužilaštva.

Iz Policijske uprave u Nišu su potvrdili da im je prijavljeno da je jedno dete stradalo i da takođe utvrđuju šta se dogodilo.

(Južne vesti)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.