Deca u Adicama dobila novo igralište

VIDEO K9: Mališani iz naselja Adice dobili su prvo javno igralište zahvaljujući donaciji kompanije „Schneider Electric Hub“, Fondaciji "Ana i Vlade Divac" i Grada Novog Sada.

0
30

Deca iz novosadskog naselja Adice od danas imaju novi javni prostor za igru.

Prvo javno igralište u ovom novosadskom naselju, otvoreno je danas na uglu ulica Marije Bursać i Cetinjske.

Reč je o donaciji kompanije „Schneider Electric Hub“, a u realizaciji projekta učestvovali su Fondacija „Ana i Vlade Divac“ i Grad Novi Sad.

Igor Crnobarac, zamenik gradonačelnika Novog Sada, je naveo da je u proteklih osam godina u različitim delovima grada postavljeno 45 teretana na otvorenom, 64 nova dečja igrališta i 5 street work out terena, te zahvalio društveno-odgovornoj kompaniji „Schneider Electric Hub“ koja uspešno posluje u našem gradu, kao i Fondaciji „Ana i Vlade Divac“ što su prepoznali važnost ulaganja u decu i što sličnim projektima doprinose razvoju lokalne zajednice

Iz Fondacije “Ana i Vlade Divac” poručuju da je ovaj projekat nastavak njihovih aktivnosti usmerenih na poboljšanje uslova za odrastanje i obrazovanje u Srbiji.

Ovo dečije igralište se prostire na 274 kvadrata i sadrži sedam sprava za decu od 3 do 14 godina, kao i multufunkcionalni kompleks sa mobilijarom u kojem će uživati u igri mališani svih uzrasta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.