Deca sa KiM u poseti Novom Sadu

VIDEO K9: Grupa dece sa Kosova i Metohije od subote borave u poseti Novom Sadu, u okviru projekta Svim srcem za osmeh deteta, koji po 9. put realizuje Udruženje građana Novi Sad. Za male goste i njihove pratioce jutros je organizovan prijem u Gradskoj kući.

0
39

Učesnike projekta „Svim srcem za osmeh deteta“ u Gradskoj kući Novog Sada pozdravio je član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić na prijemu u Gradskoj kući, istakavši pri tom da je naš grad je bio i uvek će biti spreman da podrži i pomogne, na koji god način može, Srbe sa Kosova i Metohije i da ih srdačno primi.

Tokom osmodnevnog boravka u Novom Sadu, četrdesetoro dece uzrasta od 11 do 14 godina, iz mesta Šilovo u opštini Gnjilane, gosti su svojih vršnjaka iz osnovnih škola „Svetozar Marković Toza“, „Dušan Radović“ i „Žarko Zrenjanin“, a tokom posete planirano je njihovo učešće u brojnim nastavnim i vannastavnim aktivnostima u školama domaćina, posete kulturno-istorijskim znamenitostima Novog Sada, Sremskih Karlovaca, Beograda i obilazak Fruške gore, sportske i aktivnosti od kulturnog značaja za mališane, kao i druge raznovrsne sadržaje zabavnog karaktera.

Udruženje građana Novi Sad projekat „Svim srcem za osmeh deteta“ uspešno organizuje po 9. put.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.