Deca sa KiM i ove godine u Novom Sadu

VIDEO K9: Sedmu godinu za redom, Udruženje građana Novi Sad kroz projekat „Svim srcem za osmeh deteta“ organizuje dolazak dece sa Kosova i Metohije u naš grad. Desetoro učenika iz opštine Štrpce boraviće u našem gradu od 1. do 7. jula, a ove godine domaćini će im biti učenici Osnovne škole „Dušan Radović “.

0
17

Udruženje građana “Novi Sad” nedavno je proslavilo 6 godina postojanja tokom kojih su organizovali razne akcije, prilagođavali se okolnostima i realizovali mnoge humanitarne i društvene projekte.

Već sedmu godinu zaredom, ovo udruženje u Novi Sad dovodi decu sa Kosova i Metohije, što je, kako kažu, jedan od projekata na koji su najponosniji.

Desetoro dece iz Štrpca sa Kosova i Metohije će u Novom Sadu boraviti od 1. do 4. jula. Udruženje građana Novi Sad im je u našem gradu obezbedilo sportske, likovne i umetničke sadržaje, obilazak znamenitosti, kao i druženje s njihovim novosadskim vršnjacima.

U sklopu ove akcije, Udruženje građana Novi Sad organizuje i radionicu za decu pod nazivom “Male ruke za velika dela”.

Prošle godine je u okviru ovog projekta Udruženja građana Novi Sad, naš grad posetilo četrdesetoro mališana iz opština Peć i Štrpce koji su boravili kod svojih vršnjaka iz osnovnih škola “Svetozar Marković Toza” i “Žarko Zrenjanin”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.