Deca projektuju Tgr galerija

VIDEO K9: Naši mali sugrađani, uzrasta 6 do 12 godina sutra će moji da daju svoj predlog o budućem izgledu Trga galerija na radionici koju organizuje Spomen-zbirka Pavla Beljanskog.

0
41

U okviru dečjeg programa Spomen-zbirke Pavla Beljanskog, sutra će, od 13 do 14,30 časova, biti održana radionica tokom koje će mali Novosađani uzrasta 6 do 12 godina, biti upoznati sa istorijskim razvojem Trga galerija, muzejima koji se na njemu nalaze, kao i ranijim arhitektonskim idejnim rešenjima koji nikada nisu realizovana. Trg galerija između tri muzejske galerije i dalje je, zapravo, parking.

Uprkos brojnim pokušajima, tokom decenija nije realizovan niti jedan od predlaganih projekata za ovo kulturno jezgro grada, rekla je i ovom prilikom apelovala na donosioce odluka u gradu da se što pre pozabave i ovim problemom. Deci će iz tog razloga na radionici biti pružena prilika da uz maštu, kreativnost i igru pomognu u rešavanju problema i ponude svoje ideje za osmišljavanje Trga galerija.

Radionica je organizovana za decu uzrasta od 6 do 12 godina, a učešće je besplatno, uz obavezno prijavljivanje zbog ograničenog broja učesnika putem telefona Spomen – zbirke Pavla Beljanskog

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.