DECA IZ DEČIJEG SELA DOBIJAJU PRIBOR ZA ŠKOLU

496

VIDEO K9: Nova školska godina počinje za manje od nedelju dana. Nabavka školskog pribora u punom je jeku i do ponedeljka treba pripremiti sveske, olovke i knjige. Ovo predstavlja veliki izdatak za mnoge roditelje, a naročito za organizacije koje zbrinjavaju decu bez roditeljskog staranja. Tim povodom, naši sugrađani organizovali su se kako bi prikupili školski pribor za decu iz dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, a akcija prikupljanja je i dalje u toku.

Može se biti kreativan na razne načine poručuju iz novosadskog Udruženja kreativaca, Plasmatis. Želeći da ispolje svoju kreativnost na nešto drugačiji način, članovi ovog udruženja organizovali su akciju prikupljanja školskog pribora za decu iz Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici. U ovo udruženje, koje se nalazi u Zmaj Jovinoj ulici u pasažu  broj 22, svakodnevno pristižu sveske, olovke, ali i još po nešto.

Prema rečima novosadskih kreativaca, količina prikupljenog pribora je zadovoljavajuća, ali apeluju na naše građane da podrže ovu akciju koja  traje do kraja septrembra. Nabavku školskog pribora podržalo je i javno gradsko saobraćajno preduzeće, koje je obezbedilo račeve i torbe za školarce iz Dečijeg sela.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.