“Debate Your Issue”

VIDEO K9: Međunarodni projekat pod nazivom „Debate Your Issue“ mladima iz našeg grada omogućuje da putuju u različite partnerske zemlje Evrope i tamo uče i diskutuju o najaktuelnijim temama današnjice. Jedan od realizatora projekta je Novo kulturno naselje.

0
57

Novo kulturno naselje zajedno sa još 5 partnerskih evropskih organizacija realizuje Erasmus+ projekat pod nazivom „Debate your issue“.

Ovaj projekat pružiće priliku mladim ljudima da uče i debatuju o najaktuelnijim temama današnjice, kažu organizatori.

Tokom trajanja ove radionice mladi će dublje istraživati i debatovati o temama poput medija, liderstva, migracije, klimatskih promena, mobilnosti i slično, a svi zainteresovani imaće priliku i praktično da se oprobaju u pomenutim oblastima.

Organizatori se nadaju da će epidemiološka situacija biti povoljnija u narednom periodu pa će učesnici radionice moći i bez posrednika da uče i debatuju i to u nekim od evropskih metropola.

Prijave su otvorene još samo nekoliko dana, tačnije do kraja novembra a Novo kulturno naselje poziva sve zaitneresovane mlade ljude da se prijave jer mesta još nema mnogo, a broj učesnika je ograničen.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.