Danas stiglo grejanje u novosadske stanove

VIDEO K9: Grejna sezona u Novom Sadu počela je danas, nakon što su tokom vikenda uspešno završene tople probe, saopštila je Novosadska toplana.

567

JKP Novosadska toplana otpočela je grejnu sezonu, saopštilo je ovo preduzeće, podsećajući da su tople probe tokom vikenda uspešno završene.

Prema Odluci o proizvodnji, distribuciji i snabdevanju toplotnom energijom iz Toplifikacionog sistema Grada Novog Sada, stekli su se uslovi za početak grejne sezone, navodi se u saopštenju.

Tokom grejne sezone korisnici mogu podneti reklamacije Korisničkom centru na kvalitet isporuke toplotne energije za grejanje i pripremu tople potrošne vode, pozivom na besplatni broj 0800-100-021 i pozivanjem brojeva 423-712 i 420-853, ili doći lično u prostorije Korisničkog centra u Ulici Vladimira Nikolića broj 1, radnim danima od 7 do 20 časova i subotom od 7 do 15 časova. Nakon radnog vremena Korisničkog centra, reklamacije na kvalitet isporuke toplotne energije mogu se podneti Službi reklamacija na brojeve telefona 4881-104 i 4881-106.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.