Danas počela besplatna razmena udžbenika

VIDEO K9: Danas je počela besplatna razmena udžbenika za osnovnu i srednju školu u organizaciji Udruženja građana "NS blok".

0
638

Sedmu godinu za redom, članovi udruženja Ns blok, školarcima i njihovim roditeljima, olakšavaju nabavku udžbenika.

U prostorijama udruženja, đaci mogu da ostave udžbenike od prethodne godine i pronađu udžbenike za predstojeću školsku godinu.

“Bitno je da naglasim da u celoj toj razmeni nema nikakvih ograničenja. Sve ono što im nije potrebno mogu da ostave. Ne meri se ko ostavi dva, mora da uzme dva. Ono što može da ostavi, da ostavi i uzme ono što im je potrebno. Apelujem takođe na sve naše sugrađane koji imaju neke rančeve, peratonice i bilo šta, taj školski pribor, takođe da ostave to, jer ima dosta naših sugrađana koji nisu u situaciji da kupe, da mogu da ih uzmu, kome je to potrebno”, rekao je Saša Igić, predsednik udruženja “NS blok”.

Ovom akcijom udruženje želi da pomogne roditeljima i deci, kako bi besplatnom razmenom obezbedili udžbenike i uštedeli novac.

“Sviđa mi se ova akcija, ne moram da platim udžbenike, mogu da donesem neke svoje stare i da nađem sebi nove za 6. razred”, rekla je Marija Kršić, učenica 6. razreda. 

“Ovo je naša sedma akcija po redu i ubedljivo najposećenija. Više hiljada Novosađana svaki put dođe da razmeni udžbenike”, naveo je Igić. 

Besplatna razmena udžbenika održava se u prostorijama NS blok-a, na adresi Trg Marije Trandafil 4, svakog dana od 12 do 20 časova i trajaće do 8. septembra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.