Dan policije obeležen u Novom Sadu

VIDEO K9: Dan Ministarstva unutrašnjih poslova, 4. jun, obeležen je juče prigodnom manifestacijom i na Trgu slobode u Novom Sadu, oja je protekla bez prezentacije vatrenog oružja.

0
10

Policijska uprava u Novom Sadu obeležila je juče Dan i slavu Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije prigodnom manifestacijom na Trgu slobode, kojom je građanima predstavljen rad Policije kroz izložbu opreme, vozila i edukativnog materijala.

Čestitajući policijskim službenicima njihov Dan i slavu, gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić, tom prilikom je istakao da Grad podržava sve jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova i da te institucije dobro sarađuju.

Trg slobode juče je bio prepun dece za koju je organizovana predstava „Moj drug policajac“ Dečijeg pozorišta iz Kikinde, kao i likovna radionica takmičarskog karaktera.

Prevashodni interes Policije je, pema rečima načelnika Policijske uprave Gorana Radonjića, bezbednost zajednice, čiji su i oni deo.

Radonjić je ukazao na činjenicu da je, štiteći živote i imovinu sugrađama, poginulo na dužnosti 30 pripadnika Policijske uprave u Novom Sadu.

Osim pripadnika Policijske uprave u Novom Sadu, u obeležavanju Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije učestvovali su i novosadski Odred žandarmerije, Uprava za vanredne situacije, Agencija za bezbednost saobraćaja, Centar za osnovnu policijsku obuku i Srednja škola unutrašnjih poslova “Jakov Nenadović“ iz Sremske Kamenice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.