Dan državnosti – Praznično radno vreme

VIDEO K9: Zbog praznika Dana državnosti, danas i sutra, u sredu, 15. i četvrtak, 16. februara, sve novosadske pijace radiće od 6 do 14 časova, autobusi JGSP voze prema redu vožnje za nedelju, parkiranje u gradu je besplatno, ali radi pauk služba. Dežurne pošte u gradu i okolini takođe rade prema prazničnom radnom vremenu.

0
59

Tokom praznika rade 72 dežurne pošte u Srbiji. U Beogradu, pored Glavne pošte u Takovskoj 2, i pošte na aerodromu Nikola Tesla koje rade uobičajeno 24 sata, rade i pošte u tržnim centrima, u „Univereksport” objektima i još šest dežurnih pošta u gradu.

Otvorene su i pošte u tržnim centrima u Pančevu i Kragujevcu,  u „Univereksport” objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu i Somboru, u „Roda” objektima u Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Šapcu, pošte na Kopaoniku i Zlatiboru, i druge.

Po neizmenjenom radnom vremenu rade pošte na graničnim i administrativnim prelazima – non-stop.

U Novom Sadu u četvrtak, 16. februara, radiće od 7 do 20 časova pošte u Teodora Mandića 23,  na Futoškom putu 93c i u ulici dr Svetislava Kasapinovića. Od 7,30 do 19,30 časova, u Balzakovoj 59, u Bajči Žilinskog 4, u Branka Ćopića bb kao i u Sremskoj Kamenici u ulici Vojvode Putnika 79, u Rumenki u Partizanskoj 54 i u Kaću u Moše Pijade 102. Od 9 do 16 časova biće otvorene pošte u Temerinu i Futogu u ulicama Novosadska 533 i Rade Kondića 44.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.