Dan blizanaca 11. juna

VIDEO K9: Zanimljiv program povodom Dana blizanaca, 11. juna, pripremio je i ove godine Centar za bihejvioralna istraživanja u psihologiji sa Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.

0
117

Dan blizanaca i ove godine biće obeležen u Novom Sadu i to u Rektoratu Univerziteta, u subotu 11. juna.

Manifestaciju organizuje Centar za bihejvioralna istraživanja u psihologiji  – STAR sa Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, istovremeno kada će Dan blizanaca biti obeležen širom sveta.

Prijava za učešće u ovom događaju nije potrebna, za najmlađe blizance biće dostupni animatori i kreativni kutak za zabavu koji će voditi studenti psihologije, dok će roditelji moći nešto i da nauče.

Na skupu će stručnjaci ovog Centra predstaviti STAR Registar blizanaca, jedistven u našoj zemlji i u širem regionu, u kojem je do sada evidentirano više od 2.000 blizanaca.

Drugi aspekt je, kako je rekla prof. dr Bojana Dinić, sprovođenje blizanačke studije na kojoj rade od 2011. godine.

Centar za bihejvioralna istraživanja u psihologiji pozvao je blizance, roditelje blizanaca i sve zainteresovane građane da 11. juna u 11 časova u Rektoratu zajedno obeleže Dan blizanaca, gde će ih upoznati sa njihovim aktivnostima i planovima, a blizanački parovi moći će da preuzmu svoje sertifikate o zigotnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.