Đaci za ponos iz OŠ “Mihajlo Pupin”

VIDEO K9: Učenici Osnovne škole ,,Mihajlo Pupin" iz Veternika ostvarili su zavidne rezultate na republičkim takmičenjima iz nekoliko predmeta.

344

Svečano je bilo ove srede u Osnovnoj školi ,,Mihajlo Pupin” u Veterniku, koja je javnosti predstavila svoje najbolje učenike koji su ostvarili zavidne rezultate iz svih oblasti i na svim nivoima takmičenja.

“Iako smo mi škola koja se nalazi na obodu grada i nismo blizu aktuelnih dešavanja, mi postižemo izuzetno visoke rezultate na svim nivoima takmičenja. Ove godine konkretno naš najveći uspeh je osvojeno prvo mesto na Republičkom takmičenju iz hemije, zahvaljujući našem učeniku pod mentorstvom našeg nastavnika Nataše Mihajlov”, istakla je Teodora Mitić, direktorka škole.

Ove godine, kako je rekla, nije bilo dileme ko će biti đak generacije. Sa najviše bodova to je Aleksandar Kežić, koji je pored velikog broja nagrada iz različitih oblasti tokom školovanja, imao i maksimalan broj bodova na prijemnom ispitu za Specijalizovano odeljenje za učenike nadarene za hemiju i biologiju u Gimnaziji ,,Jovan Jovanović Zmaj”.

Osnovna škola ,,Mihajlo Pupin”, kako je rekla Mitić, nema savremenu opremu i digitalne udžbenike, ali imaju nastavnike spremne da edukuju, prate razvoj savremenih metoda i nauka i njihovom svakodnevnom primenom u nastavi pruže deci najkvalitetnije znanje.

Kao rezultat ulaganja u znanje učenika stigla su osvojena visoka mesta na svim nivoima takmičenja iz više oblasti, na što su, pored nastavnika, ponosni i učenici koji su ostvarili te rezultate.

Pored društvenih i prirodnih predmeta, učenici ove osnovne škole uspešni su i u sportskim takmičenjima, pa tako i svojim sportskim postignućima pružaju kvalitetan primer svojim vršnjacima.

Svetao primer dobrih navika i velikog truda i zalaganja, učenici OŠ Mihajlo Pupin iz Veternika stalno potvrđuju svojim rezultatima na takmičenjima, ali i svojim znanjem, ponašanjem i pogledom na svet.

Zahvaljujući tome će, prema rečima direktorke ove škole, ova deca izrasti u mlade ljude na koje društvo može računati u budućnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.