Da li je pauk odneo auto?

VIDEO K9: Građani od pre nekoliko dana mogu onlajn daprovere da li im je pauk odneo vozilo. Potrebno je samo da na sajtu JKP „Parking servisa“ klinknu na opciju „Da li je pauk odneo moje vozilo?“.

0
27

Ukoliko su bili nepropisno parkirani i sumnjaju da im je pauk odneo vozilo, građani ovu informaciju mogu da saznaju na najbrži mogući način, putem interneta.

Potrebno je da na sajtu JKP „Parking servisa“ kliknu na opciju „Da li je pauk odneo moje vozilo“, unesu broj registracije i dobiće informaciju da li se njihovo vozilo nalazi na deponiji „Parking servisa“ a da ne moraju dolaziti u prostorije u ulici Filipa Višnjića, odnosno da ne moraju proveravati telefonom, jer se dešava da je kol centar često opterećen.

Jeknić je naglasio da „Parking servis“ radi u saradnji sa saobraćajnom policijom, saobraćajnom i komunalnom inspekcijom, pa iz saobraćajnog prekršaja pauk u proseku odnese 30 do 40 automobila na dan.

JKP „Parking servis“ ovih dana privodi kraju radove na parkiralištu u Radničkoj ulici, koje će biti kapaciteta 100 parking mesta, dok će prema rečima Jeknića, uskoro biti završeno i parkiralište kod ulaza na Štrand, gde će moći da se parkira 200 automobila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.