CZOR: Besplatne obuke za mlade

VIDEO K9: Za mlade ljude bez zaposlenja iz našeg grada i okoline, do 30. septembra otvoren je konkurs za besplatne šestomesečne kurseve iz digitalnog marketinga i programiranja koje sprovodi Centar za omladinski rad. Projekat pod nazivom "Moja karijera na putu do heroja" osmišljen je kako bi ovoj grupaciji bilo obezbeđeno dodatno usavršavanje i sticanje znanja na osnovu kojih bi lakše mogli da dođu do posla.

0
6

U okviru projketa „My career from 02hero“ Centar za omladinski rad otvorio je poziv za besplatne šestomesečne obuke iz programiranja i digitalnog marketinga za nezaposlene mlade.

Prijave su otvorene od 15. avgusta do 30. septembra.

Na ovaj konkurs mogu da se prijave mladi od 17 do 30 godina , a prednost će imati nezaposleni kao i oni koji nisu u procesu sticanja nekog nivo obrazovanja.

Za obuku iz digitalnog marketinga nije potrebno nikakvo predznanje, dok je za obuku iz programiranja potrebno osnovno poznavnje programiranja.

Svi zainteresovani mogu do 30. septembra popuniti prijave na sajtu Centra za omladinski rad (www.czor.org), nakon čega će biti pozvani na intervjue i na testove.

Po završetku procesa selekcije, odabrani kandidati biće pozvani da potpišu ugovore te započeti sa svojim obukama u novembru.

Kako bi svi izabrani polaznici imali pristup kompjuterima, obuke će biti održane uživo u Omladinskom centru OPENS-a u Kineskoj četvrti u Novom Sadu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.