Članovi SRS daju krv 1. aprila

VIDEO K9: Tradicionalnu akciju dobrovoljnog davanja krvi članovi Srpske radikalne stranke najavljuju za 1. april ove godine.

157

Članovi Srpske radikalne stranke u Novom Sadu redovnu akciju dobrovoljnog davanja krvi pokrenuli su u decembru 2006. godine i ove godine će po 13. put aktiv dobrovoljnih davalaca krvi Gradskog odbora ove stranke biti u ovoj humanoj misiji.

 

“Mi četiri puta godišnje, u martu, junu, septembru i decembru mesecu organizujemo akcije i pokušavamo uvek da ovu humanu misiju Gradskog odbora proširimo među našim članovima, simpatizerima i, generalno, svim ljudima dobre volje. Mi ćemo nastaviti to da radimo i, nešto što je specifično je činjenica da je Gradski odbor SRS na teritoriji Novog Sada, praktično, jedina politička partija koja sprovodi akciju ovoga tipa”, naveo je Đurađ Jakšić, predsednik GO SRS Novi Sad.

 

Jakšić je pozvao sve građane dobre volje, koji su zdravi i žele da pomognu onima kojima je krv najpotrebnija, da postanu davaoci.

 

“Dakle, da dođu u prostorije Gradskog odbora 1. aprila u periodu od 8,30 do 10,30 sati i da pomognu ovu humanu misiju Srpske radikalne stranke”, rekao je Jakšić.

 

Za razliku od drugih stranaka, koji se doniranja krvi sete pred izbore, u SRS to nije slučaj, istakao je Jakšić i dodao da je ta njihova akcija specifična je za naš grad, s obzirom na dugi niz godina tokom kojih je sprovode.

Tokom 12 godina sprovođenja akcije, kako je naveo, ogroman broj ljudi prošao je kroz prostorije SRS u Novom Sadu, gde se godišnje donira više od 200 jedinica krvi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.