Čistoća i “Čistoća”

VIDEO K9: Prošlo je 10 meseci od kada je naša ekipa zabeležila manju divlju deponiju pored Almaškog groblja. Danas na ovoj parceli na kojoj je imalac prava privatna firma, još veća gomila smeća, a zanimljivo je da se ona nalazi na samo tridesetak metara od prostorija novosadskog Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća".

0
27

Mala divlja deponija nalazi se na parceli broj 3.854/1, koja se sastoji iz dva dela.

Radi se o gradskom građevinskom zemljištu, a imalac prava na parceli je firma “T-property” DOO koju pod ovim nazivom nismo pronašli na sajtu Agencije za privredne registre, pa nismo mogli da utvrdimo njenu delatnost.

Međutim, ono što smo uočili je da se preko puta pomenute parcele i male divlje deponije nalazi JKP “Čistoća”.

“Hrpu smeća” i parking ovog preduzeća razdvaja Partizanska ulica, odnosno nekih tridesetak metara. Možda “Čistoća” nema ingerencije da ukloni smeće sa privatne parcele, ali bi svakako mogla da reaguje nadležnima da pomenuta firma reši taj problem.

Nakon 10 meseci od našeg prvog snimanja ovog mesta, po prijavi građana, smeće je i dalje na gomili i razbacano na parceli pored Almaškog groblja. Flaše, garderoba, obuća, igračke, kese, sve se to nalazi na gomili koja je vidljiva i iz vozila koja saobraćaju Partizanskom ulicom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.