“Čistoća” danas uređivala Slanu baru

VIDEO K9: Pored radnika Gradskog zelenila na terenu su ekipe i JKP „Čistoća“ koje takođe rade na raščišćavanju grada punim kapacitetima.

0
36

Nakon dva razorna nevremena koja su pogodila naš grad u sredu i petak, za javna komunalna preduzeća, posla ima i previše.

Kako navode iz JKP „Čistoća“, njihove ekipe su odmah nakon nevremena izašle na teren i počele sa radom punim kapacitetima.

Kako navodi Danijela Jankov, PR JKP „Čistoća“, u komunikaciji sa Gradskom upravom određuju prioritete, a u skladu sa svojim kapacitetima.

Jankov dodaje da se pored štete na brojeve telefona koje su objavila sredstva javnog nformisanja može prijaviti i smeće koje se zateklo nakon oluje na javnim površinama.

Radnici JKP ,,Čistoća”, „Toplana“ i ,,Put” su danas zajedničkim snagama na Sentandrejskom bulevaru na Klisi i u ulicama Čenejskoj, Zadružnoj i Ritskoj i na Sentandrejskom bulevaru na teritoriji Slane bare skupljali granje i otpad koji je nastao kao posledica vremenske nepogode.

Pored ovog vanrednog, radnici su vršili i redovno čišćenje ulica kombinacijom mašinskog i manuelnog rada, a iz novosadskih komunalnih preduzeća poručuju da će raditi i ubuduće zajedno dok se ne obezbedi bezbedno funkcionisanje grada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.