Čisto iz ljubavi

VIDEO K9: Pod sloganom "Čisto iz ljubavi", Udruženje Čepom do osmeha je, u saradnji sa jednom društveno odgovornom kompanijom, organizuje čišćenje na osam lokaliteta širom Srbije.

0
25

Članovi Udruženja Čepom do osmeha, u saradnji sa jednom društveno odgovornom kompanijom, organizovali su u Novom Pazaru i u Čačku akcije čišćenja, kao deo šire akcije pod nazivom “Čisto iz ljubavi” tokom koje će ovu akciju realizovati na još šest lokaliteta u našoj zemlji.

Kroz ove aktivnosti, naglasila je Vanja Petković predsednica Udruženja Čepom do osmeha, žele da skrenu pažnju našim građanima da vode računa o životnoj sredini i otpad odlažu na za to predviđena mesta.

Ovo udruženje tokom maja, uz podršku druge društveno odgovorne kompanije, sprovodi i kampanju “Odgovornost pokaži, planetu osnaži”, kroz edukativne radionice i više gradova i mesta u Srbiji.

Važno je, kako je istakla, da što više građana čuje za ove aktivnosti, da im se priključe i da zajedničkim snagama doprinesu unapređenju životne sredine, kao i da doprinesu da se u našem društvu više vodi računa o osobama sa invaliditetom.

Udruženje je do sad prikupilo oko 650 tona plastičnih čepova i obezbedilo pomoć za 65 mališana. Ostala su im još tri pomagala koja će biti podeljena nakon konkursa koje će raspisati tokom jula ili špočetkom avgusta.  

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.