Čisto dvorište – čista priroda

VIDEO K9: Mališani zrenjaninskog vrtića Neven pobednici su konkursa JKP ,,Čistoća i zelenilo’’ pod nazivom ,,Čuvajmo prirodu-očistimo dvorište’’.

0
519

JKP ,,Čistoća i zelenilo’’ raspisalo je polovinom oktobra konkurs među zrenjaninskim vrtićima na temu ,,Čuvajmo prirodu-očistimo dvorište’’.

Prijavilo se ukupno 6 vrtića i to Alisa, Kolibri, Poletarac, Maslačak, Čika Jova Zmaj i Neven. Njihova obaveza je bila da fotografije svojih dvorišta dostave do 1. novembra nakon čega je komisija donela odluku da prvo mesto osvoji vrtić Neven, drugo Čika Jova Zmaj a treće mesto vrtići Alisa i Maslačak.

Danijela Tančić, PR JKP ,,Čistoća i zelenilo’’ istakla je da je komisiji bilo teško da odabere najbolje radove.

O saradnji Predškolske ustanove Zrenjanin i JKP ,,Čistoća i zelenilo’’ kao i o značaju ovakvih aktivnosti govorila je Tatjana Lojović, pomoćnik direktora Predškolske ustanove Zrenjanin.

Nakon uspešno završenog konkursa dodeljene su i nagrade pa su tako vrtićima Neven i Maslačak uručene police za knjige, vrtić Čika Jova Zmaj dobio je mini liniju a vrtić Alisa u zemlji čuda dobio je sadnice za dvorište. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.