Čisto dvorište – čista priroda

VIDEO K9: Mališani zrenjaninskog vrtića Neven pobednici su konkursa JKP ,,Čistoća i zelenilo’’ pod nazivom ,,Čuvajmo prirodu-očistimo dvorište’’.

301

JKP ,,Čistoća i zelenilo’’ raspisalo je polovinom oktobra konkurs među zrenjaninskim vrtićima na temu ,,Čuvajmo prirodu-očistimo dvorište’’.

Prijavilo se ukupno 6 vrtića i to Alisa, Kolibri, Poletarac, Maslačak, Čika Jova Zmaj i Neven. Njihova obaveza je bila da fotografije svojih dvorišta dostave do 1. novembra nakon čega je komisija donela odluku da prvo mesto osvoji vrtić Neven, drugo Čika Jova Zmaj a treće mesto vrtići Alisa i Maslačak.

Danijela Tančić, PR JKP ,,Čistoća i zelenilo’’ istakla je da je komisiji bilo teško da odabere najbolje radove.

O saradnji Predškolske ustanove Zrenjanin i JKP ,,Čistoća i zelenilo’’ kao i o značaju ovakvih aktivnosti govorila je Tatjana Lojović, pomoćnik direktora Predškolske ustanove Zrenjanin.

Nakon uspešno završenog konkursa dodeljene su i nagrade pa su tako vrtićima Neven i Maslačak uručene police za knjige, vrtić Čika Jova Zmaj dobio je mini liniju a vrtić Alisa u zemlji čuda dobio je sadnice za dvorište. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.