Čišćenje ulica i trotoara

VIDEO K9: Nakon obavljenog javnog poziva, Gradska uprava za komunalne poslove Novog Sada dodelila je novosadskoj firmi „Eurocom“ posao čišćenja trotoara i drugih javnih površina.

0
116

Poslove uklanjanja žvakaćih guma i sličnih nečistoća sa trotoara i drugih javnih površina izgrađenih od behatona, mermernih ploča, granitnih ploča, asfalta i drugih materijala obavljeće novosadska firma „Eurocom“.

Čistiće se javne površine izgrađene od behatona, ukupne površine 82.125 metara kvadarta u Dunavskoj, Zmaj Jovinoj ulici, Katoličkoj porti, ulicama Mite Ružića, Laze Telečkog, pešački deo u Miletićevoj i Njegoševoj, deo ulice Modene, deo na Bulevaru Mihajla Pupina (ispred bioskopa “Arena”), Trgu republike, celom dužinom Keja i druge ulice.

Takođe će biti očišćene i javne površine izgrađene od asfalta, mermera, granita i sličnih materijala, ukupne površine 12.000 metera kvadratnih, koje obuhvataju Pozorišni trg, Trg slobode, deo ulice Modene, ulicu Kralja Aleksandra i ostale.

Ekipe odabranog preduzeća izlaziće na teren po dobijanju radnog naloga, a pre čišćenja moraće da dokumentuju i fotografišu zatečeno stanje kao i da prikažu izgled odrađene površine nakon završenog posla.

Takođe će morati da vode računa da prilikom sređivanja javnih prostora ne oštete popločanje, te da za pranje i čišćenje ne koriste hemikalije ili abrazivne metode, poput peskarenja, suvog leda i slično.

Za čišćenje trotoara i javnih površina iz gradske kase je izdvojeno oko 12 miliona i 500 hiljada dinara sa PDV-om.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.