Challenge Junior ovog vikenda na FTN-u

VIDEO K9: Takmičenje srednjoškolaca u rešavanju studije slučaja, kratkih idejnih prezentacija i debati, FTN Challenge Junior, biće predstojećeg vikenda održano na Fakultetu tehničkih nauka.

1
655

Četvrto po redu takmičenje za srednjoškolce pod nazivom FTN Challenge Junior organizuje studentska organizacija ESTIEM u saradnji sa u saradnji sa Departmanom za industrijsko inženjerstvo i menadžment i Fakultetom tehničkih nauka.

“Konkretno ove godine dolazi nam 21 tim, ukupno 56 đaka iz škola širom Srbije. Radi se o takmičenju gde imamo dve discipline, elevator peach i debata. U prvom đaci treće i četvrte godine srednje škole imaju priliku da za 60 sekundi predstave svoju poslovnu ideju. U debati imamo dva sukobljena mišljenja, opoziciju i poziciju, naš stručni žiro određuje ko je pobednik”, pojasnio je Aleksandar Stanković iz PR tima ESTIEM.

Ovo takmičenje je, prema njegovim rečima, odlična prilika da đaci rade na svojim prezentacionim i debatnim veštinama, koje bi im kasnije koristilo u karijeri.

“Takođe, đaci će imati priliku, ako se odluče da upišu FTN i naš departman, da učestvuju na još više takmičenja, da uče konkretno o biznisu, IT-u i raznim drugim veštinama koje će im kasnije značiti”, naveo je Stanković.

Svečano otvaranje takmičenja zakazano je za sutra u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka u 09 časova.

FTN Challenge Junior organizuje se kao nastavak tradicionalnog studentskog takmičenja FTN Challenge. Srednjoškolci će se nadmetati 24. i 25. marta, a očekuje se prisustvo preko 20 timova iz tehničkih, ekonomskih škola i gimnazija iz Sremske Mitrovice, Zrenjanina, Šapca, Subotice, Bačke Palanke i Novog Sada.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.