Četvoro povređenih u udesima u Novom Sadu

Četiri osobe, među kojima dvojica biciklista, povređene su u saobraćajnim nezgodama koje su se juče dogodile na području Novog Sada.

349

Dvadesetdvogodišnji biciklista je povređen oko 12.45, u udesu na uglu Bulevara Slobodana Jovanovića i Đorđa Nikšića Johana. On je zadobio lakšu povredu glave.

Oko 13.10, na putu između Kisača i Čeneja, lakše je povređena 46-godišnja žena. U saobraćajnoj nesreći koja se oko 15 časova dogodila na uglu Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka, povređena je 24-godišnja devojka. Ona je pod sumnjom da je polomila ključnu kost i zadobila povredu grudnog koša prevezena u Urgentni centar.

Oko 16.30 časova u udesu na Varadinskom mostu biciklista, muškarac star 65 godina, zadobio je lakše povrede glave.

Urgentne ekipe zavoda za hitnu medicinsku pomoć Novi Sad u protekla 24 sata intervenisale su ukupno 95 puta, a najviše intervencija je bilo kod kardioloških pacijenata 13, pulmoloških 17, neuroloških pacijenata 8 i traume/politraume 5.

Transportne ekipe u protekla 24 sata su obavile 164 sanitetskih transporta pacijenata, a na telefon 194 lekarima hitne pomoći se obratio 501 sugrađanin.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.