Četiri nova voza na relaciji Novi Sad – Sombor

Od srede, 4. maja, na relaciji Novi Sad - Bogojevo - Sombor - Novi Sad, uvode se u saobraćaj dva para novih vozova za prevoz putnika, saopštio je danas Media centar ''Železnica Srbije".

435

Kako je navedeno, po jedan par vozova biće uveden na relaciji Novi Sad – Bogojevo – Novi Sad i Novi Sad – Sombor – Novi Sad.

Putnički voz na relaciji Novi Sad – Bogojevo – Novi Sad, iz Novog Sada polazi u 6.12 sati, a u Bogojevo stiže u 7.43 sati. Polazak voza iz Bogojeva je u 9.53 sati, a dolazak u Novi Sad, po redu vožnje, je u 11.31 sat.

Na relaciji Novi Sad – Sombor – Novi Sad svakodnevno će saobraćati lokalni putnički voz koji iz Novog Sada polazi u 14.28 sati, a u Sombor stiže u 16.48 sati. U povratku iz Sombora putnički voz kreće u 18.20 sati, a dolazak u Novi Sad po redu vožnje palniran je u 20.53 sati.

U ”Srbija Vozu” ističu da je zbog uvođenja novih vozova izmenjen red vožnje voza koji iz Novog Sada polazi u 19.42 sati za Sombor (22.15 sati), pa će polazak tog voza od 4. maja iz Novog Sada biti u 19.29 sati, a dolazak u Sombor u 22.08 sati.

Ovi vozovi saobraćaće samo radnim danima (od ponedeljka do petka), a neće saobraćati vikendom(subota i nedelja) i u vreme državnih praznika.

Četiri nova polaska putničkih vozova na ovoj relaciji biće omogućena zahvaljujući uključivanju u saobraćaj jedne nove dizel-motorne garniture serije 711, od ukupno 27 koliko će ih biti nabavljeno od ruskog proizvođača ”Metrovagonmaša”, zahvaljujući ruskom kreditu za modernizaciju srpskih železnica.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.