Čestitke zdravstvenim radnicama

VIDEO K9: Na Međunarodni dan žena zahvalnost zdravstvenim radnicama koje rade na Klinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine i na punktu za masovnu imunizaciju na Novosadskom sajmu izrazili su član Gradskog veća za zdravstvo dr Dragan Stajić i direktor Doma zdravlja Novi Sad primarijus dr Veselin Bojat.

0
9

Već godinu dana koliko traje epidemija korona virusa, zdravstene radnice i radnici bore se neprekidno protiv ove pošasti. Danas su član Gradskog veća za zdravstvo i direktor Doma zdravlja Novi Sad obišli zdravstvene radnice koje rade na Klinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine i na punktu za masovnu imunizaciju kako bi im čestitali Međunarodni dan žena i uručili simbolične poklone.

Direktor Doma zdravlja „Novi Sad“ ovom prilikom je naglasio da u toj ustanovi radi 1600 zaposlenih, od toga 1328 žena koje čine stub te zdravstvene ustanove.

Na Novosadskom sajmu danas je vakcinisano tri hiljade građana, a planirano je da, do kraja nedelje, bude vakcinisano oko 100 hiljada Novosađana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.