“Čepom do osmeha” nastavlja akciju

VIDEO K9: Udruženje ,,Čepom do osmeha'' raspisalo je konkurs za roditelje i staratelje dece koja imaju bilo kakve smetnje u razvoju, da se prijave, kako bi im putem novog kruga ove humanitarne akcije obezbedili neophodna pomagala.

0
439

Iz Udruženja Čepom do osmeha apeluju da se na konkurs prijave svi zainteresovani roditelji ili staratelji, kako bi novim pomagalom što većem broju mališana u Srbiji koji imaju bilo kakve smetnje u razvoju ili ilivanditet olakšati svakodnevni život.

“Do sada smo pomogli 22 mališana, nastavljamo dalje. Sva potrebna dokumentacija nalazi se na našem sajtu www.cepomdoosmeha.org.rs. Ukoliko ima bilo kakvih nedoumica, može slobodno svaki roditelj da nas pozove, sa strpljenjem ćemo mu objasniti gde, šta, kako da rade, ali nije ništa komplikovano, tako da pozivam sve građane da se priključe, da dovedemo novu decu i donesemo im osmeh na lice”, rekla je Vanja Petković, predsednica Udruženja Čepom do osmeha.

Iz udruženja ohrabruju i građane koji poznaju nekoga kome je pomoć potrebna, da ga pozovu kako bi konkurisao. Prema njenim rečima, potrebno je izdvojiti samo jedan dan za prikupljanje potrebne dokumentacije: izveštaja lekara specijaliste da je pomagalo zaista potrebno, popunjavanja prijavnog lista i dozvole za fotografisanje i snimanje deteta prilikom uručenja pomagala.

Zainteresovani roditelji i staratelji dokumentaciju potrebnu za ovaj konkurs mogu poslati do 20. aprila i na adresu sedišta Udruženja Čepom do osmeha koje se nalazi u Ćirpanovoj 25 u Novom Sadu .

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.