CENE VIŠE, PLATA ISTA, ŽIVOT BOLJI?!

679

VIDEO K9: Nakon vesti o deflaciji, odnosno smanjenju cena proizvoda i usluga na tržištu tokom prethodnog meseca, oglasio se Savez sindikata Vojvodine. Predstvanici Saveza sindikata želeli su da demantuju ove vesti jednostavnim kretanje cena osnovnih životnih namirnica i troškova života tokom prethodnih meseci.

Savez samostalnih sindikata Vojvodine tvrdi da oni koji vode socijalno ekonomsku politiku zamazuju oči javnosti i skreću pažnju sa ključnih problema, a to je da je konstantno povećanje cena koje su pod kontrolom države, direktan okidač za rast cena ostalih proizvoda i usluga.

Predstvanici Saveza svoje tvrdnje potkrepljuju jednostavnim pregledom proizvoda i životnih troškova koja su se desila tokom prethodnih perioda.

Iz ovog sindikata poručuju da ukoliko se nastavi ovakav trend poskupljenja najosnovnijeg, koji je direktno izazvan delovanjem države, građani Srbije će morati da se odriču i stvari najpotrebnijih za normalan život. Oni podvlače da svaki put kad stanovnik ove zemlje uđe u neku prodavnicu, bar jedan proizvod će biti skuplji nego prethodni put, a zvanična statistika nas ubeđuje da je sve bolje i bolje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.