Cene ogreva nepromenjene

VIDEO K9: Bliži se početak grejne sezone i građani koji ne koriste daljinsko grejanje ili gas uveliko se snabdevaju ogrevom za zimu. Cene su uglavnom ostale u najvećoj meri nepromenjene, a kao i prethodnih godina, najpopularniji su suvi ugalj i bukva.

0
30

Ove godine cene ogreva su uglavnom ostale nepromenjene u odnosu na prethodnu, kažu na jednom od stovarišta u Petrovaradinu, uz opasku da je jedino porasla cena pojedinih vrsta uglja.

Za sada su stovarišta dobro snabdevena, kaže Bjelić i dodaje da postoje manji problemi sa najtraženijim ogrevom u našem gradu u pitanju su bukva i sušeni ugalj Vreoci.

Problemi sa snabdevanjem su uobičajni za početak grejne sezone, pre svega zbog sve veće potražnje, naglašava Bjelić, ali i dodaje da je ove godine i epidemija korona virusa uticala na nabavku i potražnju.

Veliki broj građana u gradu i okolini koristi drva za grejanje tokom zime greje na drva, prema njegovim rečima, prema Bjelićevim rečima, mnogo više nego pre 10-ak godina.

Interesovanje za ogrevni ugalj poslednjih godina je znatno opalo, naveo je Bjelić i pohvalio i širenje svesti građana o njegovoj štetnosti za okolinu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.