“Čekajući ministra” u Zrenjaninu

VIDEO K9: U Zrenjaninu je u utorak odigrana pozorišna predstava „ Čekajući ministra“, urnebesna komedija koja je nasmejala publiku okupljenu u velikom broju u tamošnjoj gradskoj bašti.

0
606

Pozorišni komad „ Čekajući ministra’’ u režiji Semira Gicića, koji je ujedno i jedan od aktera ove urnebesne komedije, izveden je u prepunoj gradskoj bašti.

Predstava koju je izvela odlična glumačka ekipa na čelu sa Lidijom Vukućević, Milanom Pajićem i Semirom Gicićem, nasmejala je do suza zrenjaninsku publiku.

Radnja predstave je smeštena u ruiniranoj kafani, u kojoj novi vlasnik ima zakazanu večeru sa ministrom u vladi Srbije. Čekajući ministra, troje aktera, novi vlasnik kafane Bratislav Zaguz, ekscentrični dizajner enterijera Mario Stajler i konobarica Lidija, pevačica u pokušaju, besomučno se svađaju dok novi gazda pokušava da sredi situaciju i pripremi kafanu za ministrov dolazak.

Predstava „ Čekajući ministra„ na repertoaru je već 5. sezonu i puni sale širom naše zemlje i regiona i za nju se uvek traži karta više. Ana Kokić i Lidija Vukićević čine ovaj ansambl i smenjuju se u ulozi konobarice, a svaka na svoj način maestralnom glumom oduševljava publiku.

Zrenjaninska publika nije štedela aplauze za sjanu glumačku ekipu koja je oduševila prisutne posetioce.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.