Časovi samoodbrane Doma zdravlja Novi Sad

VIDEO K9: Projekat  "Zaštiti me", povodom obeležavanja 25. novembra, Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, realizuje Dom zdravlja “Novi Sad” u saradnji sa Gradskom upravom za zdravstvo.

0
30

Povodom 25. novembra, Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, Dom zdravlja “Novi Sad” sprovodi zanimljiv edukativni projekat u nekoliko ustanova u gradu.

Cilj ovog projekta je da kroz organizaciju više predavanja građane upoznaju sa tim kako da prepoznaju nasilje, o vrstama nasilja i tehnikama samoodbrane koje instruktor borilačkih veština demonstrira na radionicama, rekla je Mirela Radanović, strukovna medicinska sestra Doma zdravlja Novi Sad.

Predavanja i radionice, uz podelu promotivnog materijala, 17. novembra organizovani su za zaposlene u JKP Parking servis, a danas u Arhivu vojvodine, a prikaz tehnika samoodbrane svakako je privukao najveću pažnju učesnika.

Projekat “Zaštiti me” sutra će od 13 časova biti organizovan na Prirodnomatematičkom, a u petak, u isto vreme i na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.