Čarape koje mirišu na cveće

VIDEO K9: U današnje vreme, kada je svaki dinar bitan za kućni budžet, nisu neobični napori naših građana koji svoje hobije pretvaraju u unosne poslove. Priču Olivere Milivojev, domaćice iz Melenaca, koja od čarapa izrađuje zanimljive cvetne aranžmane donose novinari KTV Zrenjanin.

0
350

Da korišćenje drušvenih mreža može biti inspirativno i korisno, uverili smo se u domu Olivere Milivojev iz Melenaca, koja je ideju za pravljenje cvetnih aranžmana od čarapa upravo pronašla tamo.

Na nagovor kćerke i uz podršku supruga, ali i veliku ljubav prema cveću, Olivera je svoje slobodno vreme, kao i umeće iskoristila na najbolji mogući način i danas svoje cvetne aranžmane izlaže na raznim manifestacijama.

Uz minimalna materijalna ulaganja i ne mnogo provedenih sati za izradu jednog cvetnog aranžmana, ali uz nesebičnu ljubav prema cveću, ona svojim rukama pravi raznobojna remek dela.

Rečenica koju je Olivera, vredna zena iz Melenaca, izgovorila mogla bi da bude podstrek i preporuka, da svaka žena, bilo zaposlena ili ne, u toku dana, bar jedan sat slobodnog vremena, uz malo ljubavi i strpljenja, iskoristi za neki kreativni rad, jer kako ona kaže – “Vreme tada stoji samo za vas.”

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.