Čajetina: Anketa zadovoljstva korisnika

VIDEO 9: Građani opštine Čajetina do 15. novembra imaju mogućnost da se izjasne o zadovoljstvu uslugama koje im pružaju javno komunalna preduzeća Zlatibor i Vodovod Zlatibor.

11

Opština Čajetina i njena preduzeća „Zlatibor“ i JKP „Vodovod Zlatibor“ počeli su sa sprovođenjem ispitivanja zadovoljstva korisnika uslugom sakupljanja i transporta komunalnog otpada, snabdevanja pijaćom vodom i održavanja kanalizacije na teritoriji Čajetine.

Na sajtu opštine, kao i na sajtovima komunalnih preduzeća postavljeni su linkovi na elektronsku verziju upitnika na koje će građani moći da odgovaraju do 15. novembra.

Cilj je, kako kažu, unapređenje komunikacije između građana i oba javna komunalna preduzeća.

Građani upitnik mogu preuzeti na naplatnim mestima KJP „Zlatibor“ i JKP „Vodovod Zlatibor“, kao i na Info centru opštine Čajetina, a na istim mestima ih mogu kasnije i ostaviti.

Upitnik možete popuniti i elektronskim putem na zvaničnom veb sajtu optštine online upitnik (www.cajetina.org.rs), na sajtovima komunalnih preduzeća (www.kjpzlatibor.rs) i (www.vodovod-zlatibor.org) kao i na njihovim Fejsbuk stranicama.

Za dodatne informacije u vezi sa ispitivanjem zadovoljstva korisnika komunalnih usluga na raspolaganju su telefon 064/821-97-96 ili imejl [email protected].

Ispitivanje se sprovodi u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština i uz finansijsku podršku Vlade Švedske kroz Program “Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU – Druga faza”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.