BUTOROVIĆ DEMANTOVAO POTPISIVANJE “ŠTETNIH UGOVORA”

Fudbalski klub Vojvodina potpisao je sa letošnjim pojačanjima ugovore na svoju štetu, preneli su pojedini sportski mediji. Predsednik kluba, Balša Butorović demantovao je takve navode u otvorenom saopštenju za javnost.

800
Nakon što se pojavila vest da je Vojvodina tokom letnjeg prelaznog roka sa svojim pojačanjima potpisivala takozvane ‘štetne ugovore’, predsednik Novosađana naglasio je da ima obavezu da reaguje na insinuacije neimenovanih izvora koje su plasirane u medijima.
– Gospodo, ostavite se priča o ugovorima  koje je sportski sektor kluba na čelu sa Matejom Kežmanom pravio prilikom dovođenja igrača u naš klub. Nigde u svetu osim u Srbiji ‘neimenovani izvori’ ne polemišu o profesionalnim ugovorima, jer to nije njihov posao. Ne vidim ništa sporno u činjenici da je klub, čiji je račun već nekoliko meseci u blokadi, doveo slobodne igrače. Uz sve to, većinu fudbalera dovedenih u letnjem prelaznom roku, tražio je lično šef stručnog štaba gospodin Marko Nikolić.
[quote_box_center]Prvi čovek kluba takođe je podsetio na rezultate Vojvodine u dosadašnjem delu sezone i napomenuo da je crveno-bele od plasmana u Ligu Evrope delio samo jedan gol. Istovremeno, Butorović je naglasio da je njemu jedino stalo do toga da FK Vojvodina ostvari svoje ciljeve i beleži pobede. [/quote_box_center]
– Moram jasno da naglasim da ja kao predsednik FK Vojvodina ne biram strane, ni Mateje Kežmana ni članova Skupštine. Moja jedina prava strana na kojoj ću večno ostati zove se FK Vojvodina bez obzira da li sam predsednik kluba ili samo navijač.
Butorović je za kraj, javnosti predočio da je Vojvodina jedini neporaženi tim, trenutno na trećem mestu Jelen Superlige sa bodom zaostatka za vodećom ekipom, te da su igračima isplaćene dve, a radnoj zajednici tri zaostale plate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.